+ Meny

Våra blomsterarrangemang är organiskt formade med ett romantiskt, mjukt och graciöst uttryck. Vi älskar att blanda större blommor som trädgårdsrosor tillsammans med mer nätta blommor för att skapa rörelse i arrangemangen. Vi gör allt från små buketter till era blomsterflickor till stora installationer som hänger från taket eller växer upp från golvet. Med massor av kärlek och engagemang.

BRÖLLOPSDESIGN

BRÖLLOPSBLOMMOR

BRÖLLOPSPLANERING & KOORDINERING

BRÖLLOPSPLANERING & KOORDINERING

BRÖLLOPSBLOMMOR

Som bröllopsdesigners skapar vi det visuella konceptet för er bröllopsdag. Som inredningsdesigners fast för bröllop! Med vår hjälp kommer ert bröllop inte bara att bli fantastisk, det får också en personlig design som kommer framhäva er stil och vision för er dag. Ert bröllop kommer bli helt unikt, vackert och elegant. Oförglömligt.

Vi börjar med ett möte där vi brainstormar och diskuterar era idéer och önskemål. Vi hjälper er att hitta den perfekta platsen för ert bröllop, sköter kontakt och koordinering av alla bröllopsleverantörer, skapar körscheman och layouter, kontrollerar avtal och jobbar med er budget, allt som är en del av hela planeringsprocessen. Vårt uppdrag är att få er att känna er avslappnade så att ni ska kunna njuta av hela planeringstiden och er bröllopsdag.

© the wild rose 

Vår Portfolio

Vår Portfolio

KONTAKTA OSS!

följ @thewildrose.se

låter det intressant?

KONTAKT

BLOGG

PORTFOLIO

START

OM OSS

TJÄNSTER

© the wild rose