OM OSS

TJÄNSTER

KONTAKT

BLOGG

PORTFOLIO

START

+ Meny

© the wild rose 

KONTAKTA OSS!

följ @thewildrose.se

låter det intressant?

När du har bestämt att The Wild Rose är rätt för dig, skickar vi dig vårt kontrakt och faktura för vår boknings- avgift. När kontraktet är undertecknat och depositionen betalats är ert datum bokat och vi börjar då planera ert bröllop. Innan vi börjar diskuterar vi fram det bästa sättet för oss att planera ert bröllop. Vi börjar med att hitta den perfekta platsen, bestämma gästantal och total bröllopsbudget. Ni kommer också att bli inbjudna till vårt bröllopsplaneringsprogram som vi använder under planeringstiden. Beroende på era behov och krav skapar vi en tidslinje och ger er nya uppgifter att slutföra varannan vecka.

När vi har bokat er bröllopslokal och satt budgeten är det dags att börja skapa ert bröllopskoncept och bestämma hur er dag ska bli. Allt detta börjar med ett besök på lokalen. Vi tillbringar en dag tillsammans på platsen för att kolla in miljön, möjligheterna, njuta av en lunch tillsammans och för att få inspiration till designen och aktiviteterna till ert bröllop. Efter detta börjar vi skapa designförslag för att sedan föreslå leverantörer.

När konceptet är klart är det dags att boka bröllopsleverantörer. Vi kommer att ge er förslag på fotograf, videograf, tårtdesigner och trycksaksdesigner mm Alla leverantörer är noga utvalda för att passa just ert bröllop.

När bröllopsveckan kommer har vi ett sista möte för att dubbelkolla allt en sista gång. På bröllopsdagen kommer mitt team och jag att vara med er hela dagen för att se till att ni fullt ut kan njuta av er bröllopsdag.

VanligaFrågor

© the wild rose